.
.
.

Mijn naam is Lokesh Rambhadjan en ik ben al geruime tijd werkzaam als audio-adviseur. Via mijn bedrijf Emotional Audio bied ik zowel nieuwe als gebruikte apparatuur van hoge kwaliteit aan. Laatstgenoemde categorie betreft doorgaans apparaten in topconditie, zoals demomodellen, niet verkochte voorraad of unieke occasions, die tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden. Als extra zekerheid wordt op elk product garantie verleend, waarbij de garantieperiode wel enigszins afhangt van de leeftijd van het apparaat. De tevredenheid van u als klant staat voorop en daarom wil Emotional Audio beduidend meer betekenen dan alleen een digitaal doorgeefluik.

Zo kunnen producten voor aankoop uitgebreid worden getest en beluisterd in mijn showroom te Zoetermeer. Op basis van mijn ruime ervaring kan ik desgewenst ook adviezen geven met betrekking tot alle randvoorwaarden die bepalen of het systeem geluid of muziek maakt.

Tijdens een installatie aan huis kan aandacht worden besteed aan vragen zoals:
• Past de voorgenomen aankoop binnen de gehele set?
• Is de opstelling van de luidsprekers adequaat in relatie tot de akoestiek?
• Moet er iets worden gedaan aan de stroomvoorziening?
• Vormt de bekabeling een beperkende factor?
• Is de toepassing van deze of gene accessoire gewenst?

In samenspraak met u wordt dus gezocht naar het optimum in muziekbeleving, uiteraard binnen het gestelde budget.
De service van Emotional Audio beperkt zich niet noodzakelijk tot de producten die op de website staan vermeld. Met behulp van een uitgebreid netwerk leidt een zoektocht naar een specifiek product niet zelden tot het gewenste resultaat. Kortom, u hoeft alleen uw wensen kenbaar te maken en Emotional Audio zorgt voor een oplossing op maat!